×
ورزشی
شناسه خبر : 252424
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/30 ساعت 19:49
استقلال 2-0 الوحدات | امید برای صعود به قلب آبی های پایتخت بازگشت

استقلال 2-0 الوحدات | امید برای صعود به قلب آبی های پایتخت بازگشت

استقلال امشب در هفته سوم لیگ قهرمانان آسیا، در تهران میزبان الوحدات اردن بود.هر دو تیم بدون امتیاز بودند و الوحدات با شکست 2-0 شانس صعود را از دست داد. این آخرین فرصتی حیاتی برای آبی‌ها در مسیر بازگشت آسیایی بود که به خوبی از آن استفاده کردند و در نیمه اول الحدادی و آسانی دو گل این دیدار را به ثبت رساندند.با این پیروزی امید برای صعود به قلب آبی ها بازگشت.

نورنیوز- گروه ورزرشی: تیم فوتبال استقلال امشب (چهارشنبه) از ساعت ۱۹:۳۰ در چارچوب هفته سوم لیگ قهرمانان آسیا، میزبان الوحدات اردن بود. این دیدار در ورزشگاه شهدای شهر قدس و با قضاوت محمد خالد از عربستان برگزار می‌شود. هر دو تیم پس از دو بازی ابتدایی ناکام، بدون امتیاز در رده‌های سوم و چهارم گروه قرار دارند و بازنده این بازی، یعنی الوحدات اردن با نتیجه 2-0 مغلوب استقلال شد و رویای صعود را از دست داد. اسقلال اولین برد خود را با این پیروزی در لیگ قهرمانان آسیا به دست آورد.

لیگ قهرمانان آسیا دو
هفته 3 -30 مهر 1404-ساعت 19:30
ورزشگاه شهدای شهرقدس تهران

تیم استقلال تهران با یک بازی هجومی در نیمه  اول به اولین پیروزی خود در این رقابت ها  و در این دیدار خانگی رسید که امیدهای آنها را برای ادامه مسابقات آسیایی بیشتر کرد و حالا با پیروزی در بازی برگشت مقابل الوحدات در موقعیتی قرار خواهد گرفت که دو بازی رو در رو مقابل الحسین و الوصل تکلیف صعود آنها را مشخص خواهد کرد. این اولین سه امتیاز آسیایی استقلال در فصل جدید بود.

شاگردان ساپینتو بازی را رو به جلو و خیلی خوب شروع کردند و با حملات پرتعدادی که داشتند در همان ابتدای مسابقه توسط الحدادی به گل رسیدند و در دقایق پایانی نیمه نخست هم با ضربه تماشایی آسانی گل دوم را هم وارد دروازه الوحدات کردند تا با اختلاف به رختکن بروند.

نیمه دوم این مسابقه تعادل بیشتری داشت و استقلال بیشتر از اینکه به دنبال گل‌های بیشتری باشد بازی را مدیریت کرد با این حال بازهم موقعیت هایی روی ضدحملات داشتند که دروازه حریف را باز کنند اما ضربات آنها دقت کافی را نداشت و در نهایت بازی با برطرفی دو بر صفر استقلال به پایان رسید.

این بازی حواشی هم به همراه داشت، در حالی که استقلال با یک بازیکن بیشتر و تحت تاثیر دفاع الوحدات فرصت گل‌های بیشتر را داشت اما اخراج کوشکی از زمین دو تیم را 10 نفره کرد و برتری استقلال در تعداد نفرات از دست رفت.

استقلال حالا با سه امتیاز در رده سوم گروه قرار گرفت و در از دقایقی دیگر دو تیم الحسین و الوصل مقابل هم قرار خواهند گرفت.

خلاصه بازی:


 

داور وسط: محمد خالد از عربستان | کمک ها: خالف الشماری از عربستان - یاسر سلطان از عربستان

علیرضا کوشکی از استقلال اخراج شد

کوشکی با یک درگیر برتری عددی استقلال را از بین برد و بازی بعد را هم از دست داد.


 

لحظه اخراج بازیکن الوحدات 


 

گل دوم استقلال دقیقه 43 توسط یاسر آسانی

فشار های استقلال بعد از گل اول افزایش یافت و تیم روند خوبی را در پیش داشت تا در یکی از حملات استقلال منیر الحدادی به خوبی یاسر آسانی را در موقیعت دید و آسانی نیز به سرعت از توپ دریافت شده استفاده کرد و گل دوم را به ثبت رساند.


 

گل اول استقلال دقیقه 8

توسط منیر الحدادی

شوت سنگین و ساده‌ای که توسط الفخور برگشت داده شد، به سعید سحرخیزان رسید. او با ارسال پاسی به سمت تیر مخالف، منیر را در موقعیت گل قرار داد و الحدادی خیلی سریع اولین گل بازی را به ثمر رساند.


 

استقلال با ترکیب 1-4-1-4 به زمین رفته است.

 حبیب فرعباسی، صالح حردانی، رستم آشورماتوف، سامان فلاح، حسین گودرزی، امیرمحمد رزاقی‌نیا، سعید سحرخیزان، منیر الحدادی، علیرضا کوشکی، یاسر آسانی و مهران احمدی


.
 

شاگردان ساپینتو، پس از پیروزی برابر مس رفسنجان در لیگ برتر، به دنبال تثبیت روند مثبت خود هستند و می‌خواهند در دیدار خانگی مقابل الوحدات، روزهای خوب خود را در آسیا آغاز کنند. استقلال پیش از این تنها دو بار با تیم‌های اردنی بازی کرده که هر دو دیدار مقابل الفیصلی در پلی‌آف سال ۲۰۰۲ با پیروزی آبی‌ها همراه بود. الوحدات نیز سابقه چهار بازی با تیم‌های ایرانی دارد؛ حاصل آن دو پیروزی، یک شکست و یک تساوی است. این دیدار، اولین تقابل مستقیم تاریخ دو تیم محسوب می‌شود.

در شش بازی اخیر الوحدات در تمامی رقابت‌ها، این تیم چهار پیروزی داخلی و دو شکست آسیایی داشته است. در آخرین دیدار داخلی خود، آنها با شش گل حریف را شکست دادند و نشان دادند که انگیزه لازم برای نبرد آسیایی را دارند. استقلال نیز پس از دو شکست متوالی در آسیا و سه تساوی پیاپی در لیگ، طعم برد را تجربه کرد و مس رفسنجان را با پیروزی پشت سر گذاشت. این بار شاگردان ساپینتو امیدوارند عملکرد دفاعی بهتری ارائه دهند و دروازه خود را بسته نگه دارند.

الوحدات تیمی بدون ستاره‌های خارجی بزرگ است و بیشتر بازیکنانش اردنی هستند. تنها پنج بازیکن خارجی از عمان، فلسطین، مصر و نیجریه در ترکیب تیم حضور دارند و سه ملی‌پوش اردن نیز به این تیم اضافه شده‌اند. هدایت الوحدات بر عهده جمال محمود، سرمربی ۵۲ ساله اردنی است که پس از شکست چهار گله تیمش در هفته اول هدایت را بر عهده گرفت.

مشکلات الوحدات برای این دیدار قابل توجه است؛ دو بازیکن کلیدی خط میانی به دلیل مصدومیت و مسائل مالی غایب خواهند بود و ستاره اردنی، عامر جیموس، بار خلاقیت و بازی‌سازی تیم را بر دوش خواهد داشت. سبک بازی الوحدات بر دفاع فیزیکی و مستحکم استوار است، اما ضدحملات و وینگرهای سرعتی آنها می‌تواند خطرناک باشد.

در سوی دیگر، استقلال با حضور ستاره‌های خارجی مانند آسانی و مونیر الحدادی قصد دارد با ارائه بازی هجومی و تکنیکی، دروازه حریف را باز کند. ضربات پای چپ آسانی و تکنیک مثال زدنی کوشکی، ابزارهای اصلی آبی‌ها برای نفوذ در دفاع پرتعداد الوحدات خواهند بود.

ضرورت پیروزی برای هر دو تیم غیرقابل انکار است. با توجه به اختلاف شش امتیازی الوصل و المحرق، هر لغزش در این دیدار می‌تواند رویای صعود استقلال را تهدید کند. پیروزی نه تنها تیم را به رقابت آسیایی بازمی‌گرداند، بلکه جایگاه ساپینتو روی نیمکت را تثبیت می‌کند. حتی یک تساوی نیز انتظارات هواداران را ناامید خواهد کرد و فشار بر سرمربی پرتغالی افزایش می‌یابد.

این دیدار، فرصتی حیاتی برای استقلال در مسیر بازگشت آسیایی است و شاگردان ساپینتو باید با تمرکز کامل و اجرای دقیق برنامه‌های هجومی و دفاعی، سه امتیاز حیاتی را کسب کنند و امید به صعود را زنده نگه دارند.


نظرات

آخرین اخبار
گفت‌وگوی خانوادگی؛ راهکار کاهش استرس کودکان
حمله آمریکای متجاوز به بهانه سقوط بالگرد آپاچی/ موج دوم حملات به جنوب کشور
ادعای مقام کاخ سفید: به رغم حملات جدید، موضع آمریکا درباره توافق با ایران تغییر نکرده است
نامه عراقچی به اعضای شورای حکام ؛ از تکرار اشتباه سال گذشته جلوگیری کنید
فریب اطلاعات پزشکی فضای مجازی را نخورید
نیمی از نفت ایران در ازای مشارکت در بازسازی
آمریکای متجاوز: حملات علیه ایران را آغاز کرده ایم
زنبورها با مغزی به اندازه کنجد فکر می‌کنند
هشدار یک منبع آگاه نظامی به دشمن درباره شرارت جدید
ایران: قطعنامه 2231 شورای امنیت منقضی شده است
مستند افشاگرانه و حمایت قاطع گروه دوستان منشور ملل متحد از ایران
علی باقری: هدف آمریکا علیه ایران هرگز محقق نمی‌شود
آمادگی برای صدور ویزای شرکت‌کنندگان خارجی در مراسم تشییع رهبر شهید
دستورات ویژه وزیر راه و شهرسازی برای سفرهای اربعین و بازگشت حجاج
هند مجوز استارلینک را در سایه نگرانی‌های امنیتی متوقف کرد
توضیح الجزیره به نقل از منبع ایرانی درباره سقوط بالگرد آمریکایی
المطلع: ایران معادله بازدارندگی جدیدی در منطقه ایجاد کرد
وزیر انرژی آمریکا : درگیری با ایران پیچیده‌تر از پیش‌بینی‌ها بود
مخبر: 100 شب پایداری مردم، نقشه‌های شوم دشمن را بی‌اثر کرد
رای شورای امنیت سازمان ملل به بررسی بازگشت تحریم‌ها علیه ایران
بازگشایی سفارت هلند در تهران
وزیر فرهنگ: ‏قطع اینترنت جز با احراز شرایط اضطراری مجاز نیست
ادعای ترامپ درباره سرنگونی بالگرد آپاچی آمریکا توسط ایران
حمله به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل
پرونده قضایی و انضباطی دانشجویان متخلف در تجمعات دی‌ماه در حال رسیدگی است
ترامپ و خطای هرمز؛ بازی با آتشی که پاسخ دارد
وزیر خارجه انگلیس: خواستار مذاکرات موفق ایران و آمریکا هستیم
رنجبر: شهید طهرانچی مدیری تحول‌گرا بود
رد پیشنهاد 150 میلیونی رئال برای آلوارس
ایران: با پایان شرایط جنگی و رفع تهدیدات، زمینه راستی‌آزمایی فراهم می‌شود
شوک بزرگ در اردوی ازبک‌ها؛ماشاریپوف جام جهانی را از دست داد
سی‌ان‌ان ادعای ترامپ علیه ایران را تکرار کرد
صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از زبان مادر قربانی
جزئیات جلسه ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب
بقائی: عملیات پرچم دروغین آمریکا به معامله یک میلیارد دلاری ختم شد
هشدارعراقچی نسبت به هرگونه خطای احتمالی دشمن در خلیج فارس
جزئیات جدید ترمیم نمرات امتحانات نهایی اعلام شد
الجزیره: تقلای ترامپ برای توافق با ایران، بیانگر شکاف میان آمریکا و اسرائیل است
پزشکیان: باید راه رانت و فساد در نظام اداری بسته شود
طوفان و تندباد شدید در پایتخت
کالاس: بازگشت به جنگ تمام‌عیار بهای سنگینی برای منطقه دارد
امسال آسمان کشور 68 درصد بیشتر بارید
گروسی در مناظره‌های ژنو میان نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل شرکت نکرد
قالیباف: ما زبان دیپلماسی را ترجیح می‌دهیم ولی زبان‌ غیردیپلماسی را روان‌تر صحبت می‌کنیم
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 19 خرداد 1405
درخواست روسیه برای خروج سلاح‌های هسته‌ای آمریکا از اروپا
غریب‌آبادی: شورای حکام نباید محل سفیدشویی تجاوز نظامی باشد
مراسم تشییع دو شهید نیروی پدافند هوایی ارتش برگزار شد
بازگشت بیش از 20 هزار حاجی به کشور تاکنون
سیتی‌بانک: احتمال افت 20 درصدی قیمت طلا در تابستان